SSG с участие на Sveti Vlas Film Fest 2022

05.07.2022

Да видите на живо съблазнителката Клеопатра, да разговаряте с красавица от „Великият Гетсби“ или да се снимате с Одри Хепбърн от „Закуска в Тифани“, това беше възможно на събитието на  SSG by Sveti Vlas Film Fest 2022. Придружени от апетитни хапки от IL Siciliano Saint Vlas, ароматното вино на Dragomir Estate Winery и охладени от White Water, знаменитости от страната и чужбина и бляскави гости отбелязаха първото издание на престижния фестивал Sveti Vlas Film Fest 2022, с медиен партньор списание Мода.

Прожекции на любими чуждестранни и български филми ни пренесоха в атмосферата на най-значимите фестивали за кино. Престижно жури оцени най-заслужилите, а събитието, организирано от Dinevi Group  беше разделено в три последователни дни – 30 юни, 1 и 2 юли.

Потопени от еуфорията, SSG, с Бранд мениджър Петя Велкова, подготвиха специални изненади за гостите на Свети Влас, като ги пренесоха в сюжетите на едни от най-популярните филми на всички времена, ненадминати по своя сценарии, актьорски състав и режисура, разбира се затвърждаващи важността и красотата на скъпоценните камъни и изящните бижута. Припомняме, че SSG имат редица участия в мащабни филмови продукции, сред които и най-успешните български сериали - Под прикритие и Съни Бийч.

Пълната програма на събитието и повече информация можете да намерите тук: https://svff.dinevigroup.bg