Силата да спечелиш диамант

02.06.2022

След усшешната колаборация между бижутата на SSG и 49тото издание на MAX FIGHT в град Сливен, партньорството ни продължи и на юбилейното 50то издание на събитието в град Велико Търново. Ивента събра на ринга едни от най-успешните ни спортисти, премери силите на най-смелите на боксовата круша на SSG и посрещна елитни гости от цялата страна. Домакините се бяха погрижили за всеки детайл с колоритна програма и качестени храни и напитки, подсигурени от партньорите на събитието.

По традиция на ринга се представиха най-подготвените спортисти в бранша, като шампионски пояс в категория до 65кг получи Симеон Наковски. Носител на купата в турнирът по К1 за категория до 77кг стана бившият борец и балкански вицешампион по кикбокс от Враца - Михаил Велчовски. Без никакви проблеми, победа в МАХ1 с технически нокаут записа и коравият Валери Атанасов, над ръстовия португалец Юри Чейта. Зрелищни победи в ММА записаха още Павел Владев – Върколака и бившия национал по свободна борба Мирослав Христов. Своята 5-та победа на професионалния боксов ринг записа и аткарктивната Джоана Нуамериуе, която отказа грузинката Нана Докадзе. Победа след лекарска забрана постигна и боксьорът Здравко Попов, както и търновския боксьор Тинко Банабаков в категория до 58кг. Победа над Иван Ангелов записа молдовецът Виктор Кривой. Носителят на шампионския пояс по ММА за категория до 93кг Калоян Колев запази трофея след зрелищна победа над световния шампион по муай тай от Бразилия Диего Соарес – Джоунс. Първи шампионски пояс в богатата си кариера записа и най-успешният ни кикбоксьор Стоян Копривленски, след като победи в зрелищен мач по К1 молдовеца Максим Райлеан. Това бе 17-та победа за световният ни шампион по муа тай и четирикратен европейски шампион по кук бокс и муай тай.

Една от най-големите атракции за гостите на събитието и този път беше боксовата круша на SSG, на която всеки смелчага можеше да премери силата на своя удар. Желаещите получиха невероятната възможност да спечелят годежен пръстен с истински диамант от богатата колекция на SSG. Победителят Димитър Вретенарски получи своята награда на ринга от Бранд мениджъра на SSG Петя Велкова. 

Следете за предстоящи събития на MAX FIGHT и ударът Ви може да Ви спечели истински диамант от SSG.