Как се промени сватбената халка?

02.03.2018

Интересна ли ви е как са се променили тенденциите за брачните халки през годините? 

Преди са били модерни обикновените халки. После появяват гравираните с имена и дати. После се появява гравирането отгоре. Сега са много модерни халките с камъни. Така наречения технодизайн също са актуални. С по-различни геометрични форми. Модерни са комбинациите от различни цветове злато - кафяво, черно, синьо, зелено, жълто, бяло злато… Златото обаче остава предпочитания материал за халки.

Който не държи да си личи предпочита да са от  платина или бяло злато, но като цяло се предпочита пред среброто. И това си има причина – то по-трудно се поддава на времето. Не се променя лесно като среброто. Халката е бижу, което се носи непрекъснато и за това трябва да бъде от издръжлив, траен материал. Много фирми предлагат стоманени халки, но истината е, че символиката се крие в златото. То е символ на материалния просперитет. Слагайки такъв пръстен на жената, мъжът обещава, че ще се грижи винаги за нея.

Ние бихме посъветвали всички бъдещи младоженци да имат идеята, но да не я търсят, защото винаги можем  да им я реализираме. Също така ние предлагаме гаранция за нашите изделия. Това означава, че след време ако се наложи та се коригира халката, то  ние ще го извършим безплатно.  За периодично освежаване на халките също винаги могат да разчитат на нас.