Защо да изберем цветни диаманти?

12.03.2018

Когато чуем "диаманти" - първата асоциация, която правим е, заслужена инвестиция, стил и безспорно качество. Но когато добавим и цвят към диамантите, то тогава получаваме и допълнения като: нестандартни, интересни, колоритни. Направо фойерверки от цвят и светлина.

За всеки 10 000 безцветни диаманти само 1 с естествен цвят завършва своето пътуване от недрата на земята до клиента.В света на скъпоценните камъни диамантите с естествен или „фенси“ цвят си имат свое място до своите безцветни събратя. Доста често те се поставят ценово на много по-висока позиция.

Диаманти от всякакви цветове могат да се намерят в природата. Те са нейното чудо, разкривайки се в невероятна палитра от цветове. Ако желаете да сте в крак с новите модни тенденции, тогава цветните диаманти са Вашият най-добър избор. Като може да наблегнете на розови, жълти или зелени диаманти.

Разкрийте нашите цветни палитри от сертифицирани и диаманти и се потопоте в богатия избор от Брошки, Колиета, Медальони, Обеци, Пръстени, Гривни и специалнта ни Колекция Magerit